Κ Α Τ Ι Μ Ε Ρ Ι Α

   Υλικά Ζύμης

2  κούπες αλεύρι

¾  κούπας νερό

½  κούπας ελαιόλαδο

½  κουταλάκι γλυκού αλάτι

½  κουταλάκι γλυκού ξύδι

Λάδι για το τηγάνισμα

Γέμιση

350 gr  τυρί φέτα

1 αυγό

Λίγο πιπέρι

  Ε Κ Τ Ε ΛΕ ΣΗ

1-      Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά  μαζί και κάνουμε μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια.

2-      Αν η ζύμη είναι λίγο στεγνή προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα

3-      Αν πάλι μας φανεί αραιή ρίχνουμε λίγο αλεύρι ακόμα

4-      Ετοιμάζουμε τη γέμιση

5-      Ανοίγουμε πιττάκια  τα γεμίζουμε με το τυρί τα κλείνουμε πατώντας τις άκρες και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

Συνταγή της Εφόρου Γαστρονομίας  του Συλλόγου μας, κας Μαριάνθης Μήτσιου και του μέλους του Συλλόγου μας κας Ζησοπούλου Ντίνας.